fbpx

Veerle, 15 dagen oud | Newborn shoot Overasselt

Veerle was geen hele kleine meid toen ik haar zag, en omdat ze al wat ouder was, had ik gedacht dat het best lastig kon worden tijdens de shoot. Toen ik binnenkwam hoorde ik al dat ze ’s nachts niet zo lekker had geslapen. Dat klinkt altijd als muziek in m’n oren, al vind ik het voor de ouders en haarzelf natuurlijk helemaal niet fijn. Maar meestal betekent dit dat ze lekker moe is, en de shoot goed verloopt. En dat was ook zo, van begin tot einde heeft ze geen kik gegeven!

De mama van Veerle had de newborn shoot in het geheim geregeld, en wilde het pas tegen papa en de rest vertellen als alle foto’s klaar waren. Na de shoot heb ik dus nog eens een keer extra om me heen gekeken: stel je voor dat ik een haarbandje zou laten liggen: dat zou toch wel een vervelende manier zijn om de verrassing te verklappen, niet? Maar de eerste foto die ik als voorproefje had opgestuurd was zó mooi dat ze zich niet meer kon inhouden en deze vol enthousiasme aan de papa liet zien. Een beter compliment bestaat er niet toch? Maar wat wil je ook met zo’n mooie meid!

Newbornshoot Overasselt bij Heumen

Newbornfotograaf uit Beuningen bij Nijmegen

Fotograaf van pasgeboren baby's uit Nijmegen

Newborn shoot Nijmegen Lent Elst Arnhem