fbpx

Geboortefotografie

Geboortefotograaf in de regio Nijmegen, Gelderland

Wat leuk dat jullie interesse hebben in het hebben van een fotograaf tijdens de bevalling! Het kan zijn dat je nog twijfelt, omdat het best een grote stap is om een onbekend bij zo’n intieme gebeurtenis te laten zijn. Het kan ook zijn dat je al 100% zeker weet dat je een geboortefotograaf bij je bevalling aanwezig wilt hebben.

Pasgeboren baby wordt getoond zoals het in de baarmoeder zatGeboortefotografie: waardevol als herinnering en voor verwerking

In beide gevallen nodig ik je uit verder te lezen en vooral te informeren naar de mogelijkheden. Op die manier kan ik uitleggen hoe ik te werk ga, en vooral wat voor een onbetaalbare herinnering het is om de foto’s uiteindelijk te hebben. Of je nu de bevalling nog eens wilt herbeleven of de emoties en ervaring een plekje wilt geven als de geboorte anders verloopt dan verwacht: de foto’s kunnen hier een waardevolle rol in spelen.

Mijn werkwijze als geboorte fotograaf

Kennismakingsgesprek en planning van de fotografie

Als jullie interesse hebben in mij als geboortefotograaf, of nieuwsgierig zijn naar of jullie een geboortefotograaf bij jullie bevalling willen hebben, laat het dan weten, zodat we geheel vrijblijvend een
kennismakingsgesprek kunnen plannen. Ik beantwoord graag al jullie vragen en leg uit hoe ik te werk ga. Als jullie mij geboekt hebben, sta ik vanaf 38 weken zwangerschap 24 uur per dag voor jullie klaar. Je kunt me dan dag en nacht bellen als de bevalling is begonnen. Natuurlijk hebben we ook al veel contact in de aanloop naar de uitgerekende datum.

Fotograferen tijdens de bevalling

Ik ben aanwezig vanaf dat je ongeveer 4 centimeter ontsluiting hebt tot aan twee tot drie uur na de bevalling, om zo met foto’s een compleet verhaal te mogen vertellen. Hierbij kun je denken aan het opvangen van de weeën, de steun van je partner, een blik van liefde tussen jullie, het moment dat je kindje bij je op je buik wordt gelegd en het wegen en aankleden van je kleintje. Ik heb oog voor detail, voel jullie emotie aan en leg deze vast. Ik ben slechts op de achtergrond aanwezig, en je zit waarschijnlijk zo in je bubbel dat je niet eens merkt dat ik er ben.

Omgeving Nijmegen, maar ook Uden, Arnhem, Boxmeer, DEn Bosch en Tiel

Zelf woon ik in Beuningen en ik fotografeer geboortes in een straal van 1 tot 1,5 uur daaromheen, zodat de kans dat ik op tijd bij je ben om de geboorte van je baby te fotograferen, optimaal is. Dat betekent dat ik kan fotograferen in het RadboudUMC en CWZ in Nijmegen, maar ook in ziekenhuizen,
geboortehuizen en bij thuisbevallingen elders, zoals in Wijchen, Veghel, Druten en Oss. En bij toestemming fotografeer ik ook bij een keizersnede.

"Geen woorden voor de foto's, recht in het hart!"
Enthousiast geworden? Bekijk dan m'n portfolio of informeer vrijblijvend!
info@lauraderksefotografie.nl06 19 94 98 75TOUCHGet in
GRATIS PARKERENIN BEUNINGEN, GELDERLAND• Studio •
GRATIS PARKERENIN BEUNINGEN, GELDERLAND• Studio •