fbpx

Vader en dochter worden gefotografeerd in een groene maar industriele setting.Gezinsfotografie op een buitenlocatie naar keuze

Met je gezin op de foto zoals jullie echt zijn? Bij mij kun je terecht voor foto’s op een buitenlocatie naar keuze. Buiten foto’s maken geeft veel vrijheid, wat vooral voor kleine kinderen een uitkomst is. Op ene gegeven moment vergeten ze zelfs dat ze gefotografeerd worden en dit levert ongedwongen foto’s op. Als het tijd is voor familiefoto’s probeer ik er geen verplichting van te maken, maar iets leuks. Zolang het voor kinderen niet te lang duurt, is dat een fijne werkwijze. En op die manier krijgen jullie mooie, spontane foto’s waar jullie jaren plezier van hebben.

Op een locatie naar keuze

De achtergrond bepaalt heel erg wat voor een sfeer je terugziet in je fotoserie. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, kun je denken aan een park, haven, speeltuin, bij een rivier of brug of een urban setting met graffiti. Dit zijn maar enkele voorbeelden van locaties die kunnen dienen voor jouw fotoshoot. Misschien heb je zelf al wel ideeën over een plaats om te fotograferen. Als dat niet het geval is kun je aangeven of je op zoek bent naar romantische, traditionele of juist stoere foto’s. Ik kan je dan voorstellen doen waarna we samen tot een mooie locatie komen.

Wat kun je verwachten?

Een gezinsshoot duurt ongeveer een uur. Voordat we beginnen leg ik kort even wat uit hoe de shoot zal gaan en als jullie nog ideeën hebben, dan kunnen we die ook doornemen. Tijdens de shoot lopen we langzaam door de locatie die jullie uitgekozen hebben. Ik maak niet alleen foto's van jullie hele gezin, maar ook in verschillende samenstellingen.

Tips

• Neem gerust een extra setje kleren mee: tijdens de shoot een keer van outfit wisselen zodat je uiteindelijk een gevarieerde fotoserie ontvangt.
• Laat tasjes, buggy's en als het andere wat je niet op de foto wilt zoveel mogelijk thuis of in de auto, zodat het niet in een spontaan moment toch op de foto komt.
• Neem voor kinderen iets te eten en drinken mee. Dit helpt vaak goed als het nodig is getroost te worden.

Enthousiast geworden? Neem contact op!