fbpx

Bruidsfotografie

Een bruidsfotograaf zorgt voor een tastbare herinnering

Bruid met sluier die poseert tijdens de bruidsreportageVan harte gefeliciteerd met jullie besluit om te gaan trouwen! Als trouwfotograaf leg ik jullie bruiloft vast, om er letterlijk een dag van te maken om nooit meer te vergeten.

Voor je trouwdag heb je alles zorgvuldig uitgezocht: de trouwlocatie, de decoratie, het menu en de band of dj. En dan wil je ook dat dat zo mooi mogelijk wordt vastgelegd. Want als de dag eenmaal voorbij is, dan heb je naast je herinneringen alleen de foto’s nog. Liefst in een mooi album, op groot formaat aan de muur, en ik maak deze foto’s graag voor jullie. Van de voorbereidingen tot de groepsfoto’s met al je geliefden, en van de ceremonie tot jullie spetterende openingsdans: ik leg het voor jullie vast!

Werkwijze als trouwfotograaf

Kennismakingsgesprek

Ik spreek graag af om jullie wensen door te spreken en elkaar te leren kennen. Ook kan ik jullie een impressie laten zien van eerdere bruiloften die ik gefotografeerd heb en prachtige trouwalbums. Als jullie willen, kunnen we ook via Skype afspreken.

de trouwreportage zelf

Op jullie trouwdag ben ik bijna onzichtbaar aanwezig. Bij een journalistieke stijl hoort dat ik vastleg wat er gebeurt, met alle spontane momenten. Daar ga ik naar op zoek, en ondertussen kunnen jullie lekker genieten van jullie dag.

De foto's en het trouwalbum

Binnen twee weken na de bruidsreportage stuur ik jullie al een sneak preview van 10-15 foto's. 6 weken na de bruiloft hebben jullie alle digitale foto's ontvangen, en kunnen we beginnen aan het album, zodat ook daar geen tijd verloren gaat.

Enthousiast geworden? Bekijk m'n portfolio of de prijzen en opties. Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is, of heb je een vraag? Aarzel niet en laat het weten.
Enthousiast geworden? Bekijk m'n portfolio of de prijzen en opties. Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is, of heb je een vraag? Aarzel niet en laat het weten.
wacht niet te lang met contact opnemenpopulaire trouwdata zijn vaak al ver van tevoren volgeboekt!Tip:
info@lauraderksefotografie.nl06 19 94 98 75TOUCHGet in
GRATIS PARKERENIN BEUNINGEN, GELDERLAND• Studio •
GRATIS PARKERENIN BEUNINGEN, GELDERLAND• Studio •