fbpx

Bruidsfotografie – informatie

Van harte met jullie besluit om te gaan trouwen!

Een bruidsfotograaf zorgt voor een tastbare herinnering

Bruidsfotograaf Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Lent, Elst, ArnhemUit ervaring weet ik hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. En met ‘uit ervaring’ bedoel ik letterlijk dat: in juli 2015 ben ik zelf ook getrouwd. Als professioneel bruidsfotograaf wist ik het al natuurlijk, maar toen ik een bruiloft als aanstaande bruid bekeek, werd het alleen maar bevestigd: op een trouwdag heb je alles zorgvuldig uitgezocht: de trouwlocatie, de decoratie, het menu en de band of dj. En dan wil je ook dat dat zo mooi mogelijk wordt vastgelegd. Want heel cliché, maar als de dag eenmaal voorbij is, dan heb je naast je herinneringen alleen de foto’s nog. Liefst in een mooi album, op groot formaat aan de muur maar ook ‘gewoon’ digitaal op je computer.

En dan wil je wel dat je tastbare herinnering van goede kwaliteit is. Sterker nog, van de beste kwaliteit. Daarvoor zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Van voorbereidingen tot de groepsfoto’s met al je geliefden, en van de ceremonie tot jullie spetterende openingsdans: ik leg het vast.

Werkwijze

Vooraf

Jullie zijn van harte welkom in mijn studio zodat we jullie wensen kunnen doorspreken en elkaar kunnen leren kennen. Ook kan ik jullie een impressie laten zien van eerdere bruiloften die ik gefotografeerd heb en prachtige trouwalbums. Als jullie willen, kunnen we ook via Skype afspreken.

Tijdens

Op jullie trouwdag ben ik bijna onzichtbaar aanwezig. Bij een journalistieke stijl hoort dat ik vastleg wat er gebeurt, met alle spontane momenten. Daar ga ik naar op zoek, en ondertussen kunnen jullie lekker genieten van jullie dag.

Achteraf

Binnen twee weken na jullie bruiloft stuur ik jullie al een sneak preview van 10-15 foto's, zodat jullie alvast kunnen nagenieten. 6 weken na de bruiloft hebben jullie alle digitale foto's ontvangen, en kunnen we beginnen aan het album, zodat ook daar geen tijd verloren gaat.

Enthousiast geworden? Bekijk m'n portfolio of de prijzen en opties. Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is, of heb je een vraag? Aarzel niet en laat het weten.
Enthousiast geworden? Bekijk m'n portfolio of de prijzen en opties. Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is, of heb je een vraag? Aarzel niet en laat het weten.
wacht niet te lang met contact opnemenpopulaire trouwdata zijn vaak al ver van tevoren volgeboekt!Tip:
info@lauraderksefotografie.nlTEL 06 19 94 98 75TOUCHGet in
GRATIS PARKERENIN BEUNINGEN, GELDERLAND• Studio •
GRATIS PARKERENIN BEUNINGEN, GELDERLAND• Studio •