fbpx

Lise, 8 weken oud | Babyshoot Beuningen

De laatste newborn shoot van 2015 was bij Lise. Nou ja, over de term ‘newborn shoot’ valt te twisten: het was op het randje, want Lise was precies 8 weken oud toen ik haar kwam fotograferen. Op die leeftijd is het eigenlijk niet meer mogelijk om een baby’tje lang en diep genoeg te laten slapen om het in een mooie houding te leggen, en ook zie je vaak al dat een kleintje echt ouder is en dus sterker is. Genoeg reden om geen newborn shoot meer te doen, maar iets in mij zei dat ik in dit geval gewoon ‘ ja’ moest zeggen. En gelukkig waren de ouders van Lise zich er ook van bewust dat het geen typische newborn shoot zou worden.

Zelf was ik dus wel benieuwd hoe het zou gaan, maar ik had me helemaal geen zorgen hoeven maken. De mama van Lise was enorm geduldig en rustig en wist daardoor Lise meteen op haar gemak te krijgen na de voeding. Zo relaxed dat ze zelfs lang genoeg sliep voor een mooie serie terwijl ze lekker op haar buik ligt.

Groot voordeel van haar leeftijd was dat ze echt al wijs om zich heen keek en al een beetje reageerde op de geluiden die papa maakte om haar aan het lachen te krijgen. Dat deed ze niet op commando, maar een voorzichtig lachje wist ik toch nog vast te leggen. De big smile bewaarde ze natuurlijk voor mama toen ik m’n spullen al aan het opruimen was…

Het resultaat mag er zijn, en Lise’s geweldige haardos en mooie gezichtje droeg daar zeker aan bij. Het was een ochtend om niet te vergeten, eentje waarop alles ook perfect liep!

Babyshoot beuningen bijn Nijmegen

Fotoshoot meisje acht weken oud

Baby shoot Beuningen

Baby fotoshoot Beuningen

Fotoshoot baby 8 weken oud

Fotoserie van meisje van acht weken oud

Babyfotograaf Beuningen bij Nijmegen