fbpx

Remco & Jeanneke | Bruidsfotografie | Nijmegen

In een ver verleden werkten Remco en ik tegelijkertijd bij een online marketingbureau. Hoe leuk dat hij aan mij dacht toen hij zijn Jeanneke ten huwelijk had gevraagd. En zo, op een prachtige dag in mei, reed ik naar Lent om hun bruiloft te fotograferen.

Terwijl Remco’s zoon met een vriendje op de computer speelde, heerlijk in een eigen wereld, was verder iedereen druk met de voorbereidingen. Net toen Jeanneke de jurk had aangetrokken kwam haar dochter de trap op: meteen aanleiding voor een dikke knuffel, met tranen. Eenmaal na de first look vertrokken we naar Landgoed Brakkesteyn, waar wel in het park de foto’s konden maken. Nog even tijd voor wat rust en elkaar voordat de gasten het bruidspaar konden bewonderen.

De ceremonie was erg persoonlijk doordat er alleen maar vrienden en familie aan het woord waren. Om goed op alle momenten in te spelen ben ik naast met het fotograferen ook heel erg bezig met wat ik hoor, en dan is zo’n ceremonie ook echt genieten voor me.

Tijd voor ontspanning: lekker borrelen, barbecueën en feesten! Het was heel tof om te zien hoe iedereen zo relaxed was en op het feest ook meteen los ging, volgens mij een voorbode van een hele gave avond. Voor mij zat het er tegen zonsondergang op en vertrok ik met een dikke glimlach naar huis. Remco en Jeanneke, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!