fbpx

Iwanka & Maaike | Bruidsfotografie | Wageningen

Ook Iwanka en Maaike hadden hun bruiloft door corona een jaar uitgesteld, maar gelukkig kon hun bruiloft op 4 juni 2022 wél doorgaan. Een geluksdatum ook meteen: mijn ouders zijn die datum ook getrouwd en dat bleek een recept voor succes!

Ik had met de meiden in het bos bij Bennekom afgesproken voor de fotoshoot, en hun lieve hond Oscar mocht daarbij niet ontbreken. Ik ben normaal best een beetje bang voor honden, maar deze lieverd vond ik ook meteen leuk. Hij was in het bos helemaal in z’n element, en rende natuurlijk veel liever rond dan dat hij op de foto ging. Maar hij luisterde goed, en na een paar foto’s mocht hij weer even naar huis om bij te komen. Wij gingen in alle rust nog even door. Vooral Iwanka was toch best zenuwachtig en dan is het wel lekker om samen een rustmomentje te nemen voordat je onder alle gasten bent.

Ze maakte wel een entree hoor, bij de Wageningsche Berg! Terwijl de gasten al klaar zaten voor de ceremonie, kwamen ze in hun Jaguar aan. Tijdens de ceremonie was er, geheel naar eigen wens, veel ruimte voor muziek, zonder dat het op een begrafenis ging lijken (zo werd letterlijk door de ambtenaar van de burgerlijke stand aangehaald). Ook de twee speeches van de bruiden waren emotioneel; de liefde knalde van hen af.

Na de ceremonie was het tijd voor taart! Niet één, maar twee zelfs: ze konden niet kiezen en hadden een regenboogtaart en een taart met henzelf erop laten maken. Het grappige was dat Iwanka zelf helemaal geen taart wilde, en om lekkere aardbeien had gevraagd, dus er was des te meer voor alle gasten. En ik kreeg ook een stukje, heerlijk!

Na de groepsfoto’s en nog een rondje door het Arboretum voor wat foto’s en een rustmoment, was het tijd voor het diner. Geheel vegan, en het was heerlijk! De dag werd afgesloten met een heerlijk dessert, waar vooral het nichtje van Iwanka zich erg op verheugde, kijk maar eens naar de laatste foto!

Locatie: Hotel De Wageningsche Berg