fbpx

Rob & Susan | Bruidsfotografie | Winssen, Beuningen

Eigenlijk zouden Rob en Susan half mei gaan trouwen, maar corona gooide roet in het eten. Niet lang na die datum kreeg ik een mailtje van ze: 21 augustus 2020 ging het worden, kon ik dan ook? Ja, gelukkig wel! Wat we toen nog niet door hadden, maar richting eind augustus wel: corona kon ook dan nog een spelbreker zijn. Tot de dag zelf bleef het spannend; een paar dagen van tevoren was er nog een extra persconferentie ingelast, en natuurlijk moest iedereen ook maar vrij blijven van verkoudheidsklachten. Maar tot grote opluchting van iedereen kon hun grote dag doorgaan!

Toen ik aankwam, liepen Rob en Susan met hun kinderen Bram en Isa relaxed door de tuin van het Hoogh Huys heen; er was geen spoortje spanning te bekennen. Al gauw was het tijd om verder te gaan met de voorbereidingen: Susan en Isa zaten al in de make-up en hun haar was prachtig gedaan, maar nu was het tijd om de jurken en pakken aan te trekken. Voor mij erg leuk dat dat in twee kamers naast elkaar gebeurde: zo kon ik van iedereen foto’s maken.

Na ’the first look’ was het tijd om foto’s te gaan maken, eerst met z’n vieren en daarna Rob en Susan nog even apart. Isa vond het vooral erg leuk om op de foto te gaan, Bram bleek het best een beetje spannend te vinden. Ik denk dat meisjes dit soort dingen stiekem toch vaak leuker vinden dan jongens. Maar doordat we heel relaxed de tijd hadden voor het maken van de foto’s en hij vooral niet teveel hoefde te poseren maar ook mocht springen, rennen en kletsen, staat hij net zo stralend op de foto’s als z’n zusje.

We hadden puur mazzel met het weer: ’s ochtends regende het enorm en al waren er opklaringen voorspeld, de moed zakte me wel een beetje in de schoenen. Maar de voorspellingen kwamen uit: tegen de tijd dat we de shoot gingen doen, was er een strakblauwe lucht te zien, en begon het zelfs erg warm te worden. Heerlijk dus, om met dit stel door de tuin te wandelen op zoek naar mooie fotoplekjes.

Dit was de eerste bruiloft in het corona-tijdperk voor het Hoogh Huys, en wat hadden ze het gedeelte voor de ceremonie geweldig opgezet en aangekleed: volledig volgens de regels, maar wel met behoud van een intieme sfeer. Rob en Susan hadden haar oom gevraagd om de ceremonie te doen, en hij deed dat compleet in het Limburgs. Ik kon er nog verrassend veel van maken, moet ik zeggen!

Daarna was het tijd voor het aansnijden van de taart en het smullen van de lekkere gebakjes die op tafel uitgestald stonden. Terwijl iedereen gezellig stond te kletsen, werd de barbecue aangestoken en voordat we het wisten was het tijd voor het diner. Wat mij betreft kwam er aan deze bruiloft veel te snel een einde; juist doordat iedereen (locatie, catering en ook ik) veel bruiloften hadden moeten missen tot nu, had iedereen onwijs zin om te knallen nu, en ook de gasten hadden extra zin in een feestje. Ik heb genoten!

Locatie: Het Hoogh Huys
Catering: De Gouden Leeuw