fbpx

Stan & Agnes | Bruidsreportage | Groesbeek

De grote dag van Stan en Agnes klonk bij het kennismakingsgesprek al heel gaaf, en met een grote nadruk op relaxed en groot feest. Ik had er onwijs veel zin in om hun bruiloft te fotograferen!

Mijn gevoel bleek ook goed te zijn: terwijl de moeder van Agnes goed op de tijd aan het letten was, had Agnes zelf vooral het gevoel dat het allemaal wel goed zou komen. Uiteindelijk bleek het toch nog iets meer tempo te behoeven om op tijd klaar te zijn voordat Stan voor de deur zou staan, maar alles paste precies. Net als de jurk – wat zat die mooi zeg!

Beide gezinnen van Stan en Agnes voldoen aan het idee van groot en gezellig, en dat maakte dat de sfeer er al meteen in zat. Na wat te eten en drinken ging iedereen naar de Linde, een discotheek in Groesbeek waar sinds kort ook kan worden getrouwd. Dat de gemeente daar nog even aan moest wennen bleek wel toen de akte pas werd gebracht nadat de ceremonie al was begonnen. Desondanks was de ceremonie echt geweldig en zoals die moest zijn, met een lach en een traan, en veel muziek.

Een discotheek vraagt natuurlijk om mooie foto’s in de grote zaal. Daar heb ik mijn dag mee afgesloten, terwijl het kersverse bruidspaar zich opmaakte voor het diner en knalfeest. En de dag erna nog een feest in eigen tuin om het echt in stijl af te sluiten, beter kan toch niet?

Bruidsreportage Groesbeek Nijmegen Ooij Lent
Journalistieke trouwfotograaf in Nijmegen en omstreken
Bruidsfotografie in Groesbeek bij Nijmegen