fbpx

John & Sanne | Bruidsfotografie | Montfoort

De voorspellingen waren lange tijd wat twijfelachtig, maar op de dag zelf was het perfect bruiloftsweer. Zon, af en toe een wolk, niet te koud en ook niet zo heet dat de gasten stonden te zweten. De ideale dag dus voor John en Sanne om te trouwen!

Voor mij begon de dag terwijl Sanne zich klaarmaakte voor de grote dag. Terwijl zij en haar moeder in de make-up zaten, kletsten ze ontspannen: ze leek niet veel last van spanning te hebben. Samen met d’r moeder trok ze haar jurk aan, en toen was er nog genoeg tijd om met d’r familie een kopje thee te drinken. Het schijnt een beetje bij John te horen dat hij te laat komt en ook nu was hij niet aan de vroege kant. Met een supergave Ferrari kwam hij Sanne ophalen!

Het eerste gedeelte van de fotoshoot was bij Kernhem, één van de prachtigste plekken voor een fotoshoot, met mooie rijen bomen en veel groen met ‘doorkijkjes’. John zei al ‘maar dan heb je Tuin De Hoge Waard nog niet gezien’, en hij had gelijk: een schitterende tuin, waar we deel twee van de fotoshoot deden.

Tijd voor het echte werk: er ging getrouwd worden! De babs bleek een bekende van de familie te zijn, wat voor iedereen een verrassing was. Dit maakte de bruiloft erg persoonlijk, net als de ringen die door hun eigen hond gebracht werden. Vol overtuiging zeiden Sanne en John ‘ja’, en toen kon iedereen (vooral John!) aan de borrel.

Er stond een heerlijke sweet table klaar voor het bruidspaar en hun gasten, en zelf kon ik het natuurlijk niet laten om ook wat te proeven (grote bijkomstigheid van bruidsfotograaf zijn!). Voor mij was na de borrel en groepsfoto’s het einde van deze mooie trouwdag alweer in zicht, maar voor Sanne en John stond nog een lekker diner en geweldig feest te wachten; dat laatste zal vast nog een geweldig event geweest zijn. Sanne en John, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en geniet lekker na met onderstaande foto’s.