fbpx

Bruiloft Roos & Renate

Zo lang naar uitgekeken en eindelijk daar: 24 mei 2013, de dag dat Roos en Renate gingen trouwen. Vanaf het moment dat Roos werd opgehaald spatte de liefde van het stel af en dat zie je terug in de foto’s!

Omdat we nog niet zeker wisten of het wel droog zou blijven, vertrokken we snel richting Arboretum Belmonte, waar ik de meiden nauwelijks aanwijzingen hoefde te geven: ze gingen helemaal in elkaar op zonder uit het oog te verliezen waarvoor we daar waren: de bruidsreportage. Na een relaxte lunch was het op naar de Blaauwe Kamer voor de huwelijksvoltrekking en het diner. De ambtenaar van de burgerlijke stand sprak zo mooi dat zelfs ik er tranen van in m’n ogen kreeg; gelukkig is dat goed te verbergen achter de camera.

In de Patio in Wageningen barstte het feest helemaal goed los en werd er vanaf het begin al flink gedanst. Dat kwam vast ook door de geweldige openingsdans van Roos en Renate, die bestond uit een medley van drie verschillende stijlen. Petje af dames. En: geniet van jullie foto’s!

Fotos site Roos en Renate

Fotos site Roos en Renate 2

Fotos site Roos en Renate 3