fbpx

Michiel & Lonneke | Bruidsreportage | Cuijk

Het was zo’n beetje de eerste echt hete dag van dit jaar dat Michiel en Lonneke elkaar het ja-woord gingen geven. En dat was niet het enige mooie: Lonneke straalde in haar geweldige jurk en Michiel maakte het plaatje compleet.

De tuin bij de ouders van Lonneke was al goed aangekleed toen ik daar in de ochtend aankwam. Niet veel later had Lonneke haar trouwjurk aangetrokken en stond Michiel voor de deur om zijn aanstaande op te halen. We vertrokken richting Maas en Boomkwekerij Ebben in Cuijk voor de bruidsreportage. Het bruidspaar was ontspannen alsof ze wekelijks model stonden, wat erg leuk foto’s opleverde.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik tijdens de ceremonie in het gemeentehuis af en toe blij was dat ik me achter de camera kon verstoppen: de ambtenaar van de burgerlijke stand maakte de huwelijksvoltrekking erg persoonlijk en dat zorgde ervoor dat ik stiekem ook een beetje emotioneel werd.

Bij kasteel Tongelaar in Mill ging dat er anders aan toe: daar werd getoast op het bruidspaar, lekker gegeten en ondanks de warmte werd er al snel volop gedanst in de zaal. Een mooie afsluiting van een prachtige dag!

voorbereidingenreportage

huwelijksvoltrekking