fbpx

Jorg en Jens, 3 weken en 5 dagen oud | Tweeling newbornshoot Alphen

De mama van Jorg en Jens had de newbornshoot al vroeg van tevoren vastgelegd, maar omdat de jongens wat te vroeg geboren waren, hebben we toch nog even gewacht met de shoot. Ze waren best mager in het begin, en na 3 weken was dit gelukkig niet meer zo.

Grote broer Mees, op een dag na 3 jaar, had er zin in: terwijl ik alle spullen uitlaadde kreeg ik al veel verhalen te horen. Ondertussen was mama de tweeling nog even in bad aan het doen voor ze een flesje zouden krijgen. Dit alles om ze lekker te laten slapen, maar bij Jorg lukte dit toch niet helemaal. Het was best lastig om hem lekker te laten slapen; elke keer als hij bijna sliep, begon hij toch weer te huilen.

Maar, de aanhouder wint en met veel geduld, flesjes en knuffels is het toch gelukt en kon hij met z’n tweelingbroer Jens op de foto. Mees wilde natuurlijk ook graag maar vond het best lastig om te blijven liggen. Zowel zijn mama als ik hebben alles uit de kast moeten halen om dit voor elkaar te krijgen, en uiteindelijk bleek het het beste hem te laten zitten bij zijn kleine broertjes. Toch nog gelukt!

 

Newbornshoot tweeling Nijmegen Beuningen

Professionele tweelingshoot Wijchen Druten Alphen

Fotoshoot tweeling newborns in Beuningen bij Nijmegen

Fotograaf van newborns, ook tweelingen

Newbornfotografie tweeling Alphen