fbpx

Estella, 9 dagen oud | Newbornshoot

Soms komen kleintjes een stuk eerder dan je verwacht, dat bewees Estella wel. Ongeveer een maand voor de uitgerekende datum van Amanda kreeg ik een telefoontje van haar zus. Een paar jaar geleden had ik haar pasgeboren dochtertje gefotografeerd en ze vroeg of ik ook de dochter van Amanda vast kon leggen als ze er was. Hartstikke leuk natuurlijk.

Een paar dagen later ging de telefoon weer: Estella was er al! En zo kwam het dat ik een stuk eerder dan gepland naar Veghel reed met een auto vol met spullen. Als het mogelijk was wilden ze graag ook een foto met nichtje Jaylinn erbij, wat ik alleen maar een goed idee vond. Het is altijd even inschatten of het goed is dat aan het begin of aan het einde van de shoot te doen, maar bij binnenkomst was Estella al zo relaxed, dat we Mireille en Jaylinn meteen gebeld hebben: kom maar meteen. Terwijl ik Jaylinn in een mooie wrap wikkelde en nog wat foto’s van haar alleen maakte, kreeg Jaylinn een mooie jurk aan. Die stond echt perfect bij wat ik in gedachten had. Ze vond het ook nog eens superleuk om op de foto te gaan met Estella: missie geslaagd!

Estella zelf vond het allemaal wel prima en sliep heerlijk door. Tussendoor kreeg ze nog een toetje om weer lekker op door te slapen, zodat ze papa en mama op de foto kon gaan. Om op het einde van de shoot nog even wakker te worden en recht de camera in te kijken. Wat wil je nog meer?

Newbornshoot Veghel Uden Mariaheide Heeswijk

Fotoshoot van pasgeboren baby in Veghel

Professionele foto's van je pasgeboren baby

Laura Derkse Fotografie: professionele foto's van je newborn

Newborn shoot in Beuningen Nijmegen Elst Lent Oosterhout

Newborn fotoshoot in de studio in Beuningen bij Nijmegen