fbpx

Peter & Debbie | Bruidsreportage | Wijchen

Peter en Debbie hebben de meest lieve kinderen, die op een leeftijd zijn dat ze het huwelijk van hun ouders goed meekrijgen. Des te leuker natuurlijk om de bruiloft te fotograferen!

De dag begon bij de ouders van Debbie, waar alle vrouwen en haar vader zich klaarmaakten voor de grote dag. Het hing er qua weer om of het mogelijk was om de bruidsreportage buiten te doen, maar uiteindelijk besloten we toch uit te wijken naar de binnenlocatie die ze achter de hand hadden: een B&B in Balgoij. Dit oude pand was helemaal gerenoveerd en de kleine ruimtes gaven een knus gevoel. En de weergoden waren hun goedgezind: we hebben ook in de omliggende natuurlijk nog foto’s kunnen maken.

Bij de ceremonie werd duidelijk dat het met kinderen ‘go with the flow’ is: de oudste wilde bij papa op schoot zitten en was daar zelfs net voor het ja-woord niet weg te krijgen. Gelukkig verliep het toch nog soepel en al snel konden Peter en Debbie elkaar man en vrouw noemen. Tijd voor taart, een borrel en later het feest in Alverna!

voorbereidingen

reportage

ceremonie