fbpx

Klaas & Rachel | Bruidsreportage | Lent

Nog geen 3 maanden nadat Klaas Rachel ten huwelijk had gevraagd, was de grote dag er al. Wat de meesten in (ruim) een jaar organiseren, konden zij prima in veel kortere tijd. Niet alleen zagen ze er allebei op-en-top uit, maar aan alle details was gedacht. Van Volkswagen bus tot een prachtig mooie locatie om te trouwen (het kerkje in Persingen) en van een goede dagindeling tot een prachtig boeket: alles was tot in de puntjes verzorgd.

De dag voor de bruiloft kneep ik ‘em toch wel een beetje. Guur was een understatement, en er was geen moment die dag dat het droog was. Het weerbericht gaf beter aan voor de vrijdag, maar in Nederland weet je het maar nooit. Wat was ik, en met mij een heel bruidsgezelschap, opgelucht toen op de dag zelf de zon tevoorschijn kwam.

Koud was het wel, het had voor het eerst gevroren aan de grond die dag! Ik kon de fotoreportage met een paar lagen kleding doen natuurlijk, maar bikkel Rachel stond ruim een uur in de kou. Maar ze klaagde niet, en vond niets te gek om te gaan doen, echt respect hoor!

Na de reportage was er gelukkig tijd om thuis nog even op te warmen, maar eigenlijk was het onmogelijk voor de bruid om bijgerild te komen. Even lekker een kopje thee om vast te houden (‘maar niet om te drinken want dan moet ik tijdens de ceremonie naar de wc’) en de voeten in een deken gewikkeld; daarna was het tijd om richting Persingen te rijden. Daar stonden familie en vrienden ze al op te wachten. De ceremonie werd gedaan door de nicht van Klaas, wat natuurlijk heel speciaal is. Haar toespraak werd afgewisseld met verhalen van familie, wat ervoor zorgde dat het een hele persoonlijke ceremonie werd, met veel ruimte voor anekdotes van jongere jaren. Achter mijn camera stond ik heerlijk mee te grinniken, dat snap je.

Na de borrel gingen Klaas en Rachel met familie een hapje eten, waarna het feest losbarstte. Ik hoorde later dat het echt een knalfeest is geweest, waar iedereen het nog lang over zal hebben! En dat mag ook wel, want deze speciale dag is er eentje om nooit meer te vergeten. Van harte gefeliciteerd, Klaas en Rachel!

Bruidsfotograaf Nijmegen Beuningen, Wijchen, Elst, Lent
Bruidsreportage Vasim Honigfabriek Nijmegen
Trouwfotograaf kerkje in Persingen bij Nijmegen