fbpx

Guido & Danielle | Bruidsreportage | Malden

De dagen voor de bruiloft van Guido en Danielle zag het weerbericht er niet heel goed uit, en dus hadden ze in overleg toch nog een binnenlocatie voor de foto’s geregeld. En toen was het eindelijk zover, en was het weer zoveel beter dan verwacht! Toen ik aankwam bij het huis waar Danielle opgemaakt werd, vielen er nog een paar spatjes, maar dat was het dan ook meteen voor die dag.

De stemming was binnen al gezellig, maar het weer verhoogde de feestvreugde alleen maar meer. Ik werd hartelijk ontvangen en er werd ook goed voor me gezorgd, zo lief! Nadat Guido Danielle had opgehaald in de prachtige trouwauto, reden we naar Villa Heumen voor de trouwreportage. Daar konden we zowel buiten als binnen foto’s maken, want binnen was het eigenlijk te mooi om dat niet te doen. Vooral de trap daar is een echte blikvanger!

Na de ceremonie in het gemeentehuis van Malden verplaatste het gezelschap zich naar ’t Zwaantje in Mook, waar we met z’n allen lekker konden borrelen en eten. Ik mocht gezellig bij de gasten aan tafel mee eten. Ideaal, want als er dan iets gebeurd in de zaal, kan ik ook meteen paraat staan met m’n camera.

Guido en Danielle, ik heb genoten van jullie dag: veel geluk gewenst!

Bruidsfotografie Malden Nijmegen Mook
Bruidsreportages met een journalistieke inslag in de buurt van Nijmegen