fbpx

Maarten & Renske | Bruidsreportage | Nijmegen

Een bruiloft in Nijmegen is altijd weer speciaal: lekker in m’n vertrouwde stadje. En het was ook meteen heel hele ontspannen dag, Maarten en Renske lieten echt geen spoor van zenuwen zien.

Ik belde net voordat Renske terug kwam van de kapper bij ze aan, mooi op tijd voor het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. De liefde was van het gezicht van Maarten af te lezen toen hij Renske voor het eerst zag. Nadat ze ook door hun oudste dochter was goedgekeurd, vertrokken we naar de Honigfabriek voor de fotoreportage. Deze locatie heeft zoveel mooie hoekjes dat het bijna moeilijk kiezen is. Nadeel kan zijn dat er her en der mensen op het terras zitten, maar die had geen enkel effect op de shoot: deze natuurtalenten hadden enkel oog voor elkaar.

Bij het stadhuis in Nijmegen stonden familie en vrienden al te wachten, waar Maarten en Renske enthousiast begroet werden. Op hele rustige klassieke muziek liepen ze de zaal binnen… dacht iedereen, want dat ging al snel over in stoere muziek met een goede beat. Hoe beter het huwelijk ingaan dan dat? De ceremonie was erg mooi en romantisch, met veel aandacht voor de kinderen, die er veel aanwezig waren. Ze mochten lekker rondrennen en spelen, en de twee meiden van Maaarten en Renske ook af en toe lekker bij papa en mama op schoot zitten.

Na de felicitaties vertrok het gezelschap naar het Hof van Kaatje, en wij nog even langs het Kronenburgerpark voor een aantal foto’s op de plek die speciaal voor hen is. In een straat achter het park hebben ze elkaar leren kennen en in het park werd Renske ten huwelijk gevraagd.

Een geweldige dag voor een geweldig bruidspaar, precies zoals ze gedacht hadden dat het zou zijn. Maarten en Renske, van harte gefeliciteerd!

Bruidsfotografie Nijmegen Beuningen Elst Lent Wijche

Bruidsreportage bij de Honigfabriek in Nijmegen

Trouwen op het gemeentehuis in Nijmegen

Spontane bruidsfotografie in Nijmegen

Trouwfotograaf in geheel Nederland, gevestigd in Beuningen bij Nijmegen

Trouwreportages die spontaan en journalistiek zijn: Laura Derkse Fotografie