fbpx

Hetty | Zwangerschapsshoot Beuningen

Of ik zowel de zwangerschapsfotografie als de newbornfoto’s van het derde kindje van Twan en Hetty wilde verzorgen? Natuurlijk wilde ik dat! Ze hadden zelf al een prachtige locatie in gedachten voor de zwangerschapsshoot: de uiterwaarden bij Beuningen, met uitzicht op de Waal. En dus ontmoetten we elkaar daar eind juli.

Merel en Abel, hun oudste kinderen, renden lekker rond, al ging Merel soms nog wat te snel voor de kleine Abel. Er was genoeg te ontdekken daar, en tussen het spelen door ook nog genoeg gelegenheid om met z’n vieren (en de bolle buik) op de foto te gaan. Zo liepen we met z’n allen lekker een rondje, en dat leverde onder andere onderstaande foto’s op!

Zwangerschapsfotografie Laura Derkse te BeuningenZwangerschapsshoot met je partner in de buurt van NijmegenZwangerschapsshoot met kinderen Beuningen bij NijmegenLol tijdens de zwangerschapsfotografie aan de WaalZwangerschapsshoot met oudere broerMoeder en dochter foto's tijdens de zwangerschapsshootGezinsshoot zwangerschapsfoto's in Beuningen bij NijmegenMooie zwangerschapsfoto's op een buitenlocatie naar keuzeVader en zoon foto's tijdens de zwangerschapsshootZwangerschapsfotografie met het hele gezin bij NijmegenZwangerschapsshoot in de buitenlucht, uiterwaarden Beuningen