fbpx

Van harte met jullie besluit om te gaan trouwen!

Ik zorg als bruidsfotograaf voor een blijvende herinnering

Als professioneel bruidsfotograaf wist ik het al natuurlijk, maar toen ik een paar jaar geleden zelf ging trouwen, werd het alleen maar bevestigd: je foto's zijn je enige tastbare herinnering aan je trouwdag. En dan wil je wel dat die foto's van de beste kwaliteit zijn. Daarvoor zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Van voorbereidingen tot de groepsfoto’s met al je geliefden, en van de ceremonie tot jullie spetterende openingsdans: ik leg het vast.

Mijn bruidsreportages starten bij 1095 euro. Dit is inclusief:

 • mijn aanwezigheid op jullie bruiloft gedurende 6 uur
 • een sneak preview binnen ca. 1 week na jullie bruiloft
 • minstens 300 digitale bestanden in hoge resolutie en zonder watermerk
 • een persoonlijke online fotogalerij voor 1 jaar, om te delen met familie en vrienden
 • reiskosten binnen Nederland
 • gratis mini-album van 15x15cm met 16 pagina's

Elk extra uur bedraagt 100 euro.

Bruidsfotografie door Laura Derkse

Mijn bruidsreportages starten bij 1095 euro. Dit is inclusief:

 • mijn aanwezigheid op jullie bruiloft gedurende 6 uur
 • een sneak preview binnen ca. 1 week na jullie bruiloft
 • minstens 300 digitale bestanden in hoge resolutie en zonder watermerk
 • een persoonlijke online fotogalerij voor 1 jaar, om te delen met familie en vrienden
 • reiskosten binnen Nederland
 • gratis mini-album van 15x15cm met 16 pagina’s

Elk extra uur bedraagt 100 euro.

Na jullie bruiloft heb je dus de beschikking over de bestanden om zelf je foto’s af te drukken. Natuurlijk kan ik ook afdrukken, vergrotingen en prachtige kwaliteit wall-art (bv. dibond, canvas) verzorgen, net als professionele albums.

Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is, of heb je een vraag? Aarzel niet en laat het me weten.