fbpx

Sem, 6 dagen oud | Newborn shoot

Terwijl ik alle spullen die ik bij me had samen met zijn papa binnenzette en vervolgens ook de halve woonkamer verschoof om het om te toveren tot studio, werd de kleine Sem lekker gevoed. Vervolgens ging hij nog wakker met z’n grote zus Lynn op de foto, lachte hij nog eens lief en viel als een blok in slaap. Dit lieve kereltje sliep z’n hele newborn fotosessie door!

Zijn ouders gaven de voorkeur aan lekkere lichte en naturel foto’s, en natuurlijk pas ik wat ik meeneem zoveel mogelijk aan op de smaak van het gezin waar ik ben. Dat leverde in dit geval deze mooie serie op.

Newbornshoot Nijmegen Malden Mook

Newborn fotoshoot in de buurt van Nijmegen

Professionele foto's van je pasgeboren baby

Newbornfotoshoot in de studio in Beuningen bij Nijmegen

Newborn shoot van je pasgeboren jongen of meisje

Newbornshoot tot ongeveer twee weken na de geboorte